Overig aanbod

Het Centrum voor Mindfulness Leiden heeft naast de cursussen nog meer aanbod op het gebied van mindfulness en meditatie. Zo kun je – ná het volgen van een mindfulnesscursus – hier terecht voor individuele begeleiding / mindful coaching. Wees welkom en mail!

Voor oud-cursisten zijn er regelmatig meditatiebijeenkomsten, om weer met mindfulness bezig te kunnen zijn in een groep. De eerstvolgende:  27 juni. Aanmelden per email.

Veel mensen vinden het lastig om na een mindfulnesscursus het mediteren vol te houden. Daarom heb ik met drie collega’s de krachten gebundeld en bieden wij veel vervolgaanbod: klik HIER

Op aanvraag: Workshop mindfulness van 1 dag(deel) om kennis te maken met mindfulness en/of yoga! Zo’n workshop kan plaatsvinden op locatie, óf in het sfeervolle Centrum voor Mindfulness Leiden.

Vanaf december 2018, op maandagavond: Basiscursus Boeddhisme. Klik HIER voor informatie.

Wil je meer lezen over mediteren? In 2017 verscheen mijn boek met Joost van den Heuvel Rijnders: Terug naar de markt – boeddhisme in het dagelijks leven. Uitgeverij Asoka.

Nieuw! Docententraining. Ben je docent in het voortgezet onderwijs en wil jij jouw leerlingen helpen om de aandacht te trainen? Dan kun je hier worden opgeleid! Klik HIER voor de flyer.