Overig aanbod

Het Centrum voor Mindfulness Leiden heeft naast de cursussen nog meer aanbod op het gebied van mindfulness en meditatie. Zo kun je – ná het volgen van een mindfulnesscursus – hier terecht voor individuele begeleiding / mindful coaching. Wees welkom en mail!

Voor oud-cursisten zijn hier regelmatig meditatiebijeenkomsten. De eerstvolgende: maandagavond 8-10 vanaf 19.30 uur, kosten 10 euro. Aanmelden per email. En op zondagmiddag 14-10 een mooie mindful middag met yoga en meditatie, tussen half 2 en half zes, kosten € 35.

Wat heb jij nog meer nodig om na je mindfulnesscursus het mediteren vast te houden? Samen met drie collega’s heb ik de krachten gebundeld; als collectief bieden wij je veel vervolgaanbod: klik HIER

Op aanvraag: Workshop mindfulness van 1 dag(deel) om kennis te maken met mindfulness en/of yoga! Zo’n workshop kan plaatsvinden op locatie, óf in het sfeervolle Centrum voor Mindfulness Leiden.

Vanaf januari 2019, op maandagavond: Basiscursus Boeddhisme. Klik HIER voor informatie.

Wil je meer lezen over mediteren? In 2017 verscheen mijn boek met Joost van den Heuvel Rijnders: Terug naar de markt – boeddhisme in het dagelijks leven. Uitgeverij Asoka.

Docententraining: november 2018. Ben je docent in het voortgezet onderwijs en wil jij jouw leerlingen helpen om de aandacht te trainen? Dan kun je hier 16,17,18 november weer worden opgeleid! Klik HIER voor de flyer.