Overig aanbod

Het Centrum voor Mindfulness Leiden heeft naast de cursussen nog meer aanbod op het gebied van mindfulness en meditatie. Zo kun je – ná het volgen van een mindfulnesscursus – hier terecht voor individuele begeleiding / mindful coaching. Wees welkom en mail!

Voor oud-cursisten zijn hier regelmatig meditatiebijeenkomsten. Wegens groot succes bied ik deze vanaf januari 2019 weer aan in een serie of ‘package’: vijf opfrisavonden, 1 per maand, op donderdagavond. Aanmelden of meer info opvragen kan per email.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van vervolgcursussen, terugkomavonden en yoga-/meditatiemiddagen? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en stuur een mailtje vanaf de pagina Contact.

Wat heb jij nog meer nodig om na je mindfulnesscursus het mediteren vast te houden? Samen met drie collega’s heb ik de krachten gebundeld; als collectief bieden wij je veel vervolgaanbod: klik HIER

Op aanvraag: Workshop mindfulness van 1 dag(deel) om kennis te maken met mindfulness en/of yoga! Zo’n workshop kan plaatsvinden op locatie, óf in het sfeervolle Centrum voor Mindfulness Leiden. Ook als spreker over mindfulness ben ik in te huren. Zo hield ik in november 2018 een presentatie voor 200 psychologen en orthopedagogen van het Regionaal Instituut Dyslexie.

Vanaf januari 2019, op maandagavond: Basiscursus Boeddhisme. Klik HIER voor informatie.

Wil je meer lezen over mediteren? In 2017 verscheen mijn boek met Joost van den Heuvel Rijnders: Terug naar de markt – boeddhisme in het dagelijks leven. Uitgeverij Asoka.