Contact

Op deze site is alles te vinden over mijn mindfulnesscursussen en over ‘mijn plek’ aan de Gerrit Doustraat 4 in Leiden.  Ook op andere plekken ben ik graag bezig met mindfulness: als journalist voor Psychologie Magazine, als spreker en als gespreksleider. Ik leidde o.a. een tweedaags congres met Jon Kabat-Zinn in De Rode Hoed. Zie voor meer informatie en journalistiek werk www.evelinebrandt.nl, of kijk eens bij de Speakers Academy.

Ik ben opgeleid door het Instituut voor Mindfulness en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN in de hoogste categorie. Hierdoor komen mijn trainingen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraar of werkgever. Zie www.vmbn.nl

Regelmatig volg ik bijscholingen, retraites, super- en intervisie. Zo blijf ik mijn kennis van mindfulness en meditatie verdiepen, en kan ik de kwaliteit van mijn trainingen op een hoog niveau houden.

De privacyverklaring (wet AVG) van het Centrum voor Mindfulness Leiden vindt u HIER.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen, aanmelden of informatie opvragen? Ik ben bereikbaar via email op info@CentrumVoorMindfulnessLeiden.nl.

Ook ben ik te vinden op LinkedIn en Facebook:

BTW nr: NL001904612B17

KvK: 27344372, Centrum voor Mindfulness Leiden.