Eveline Brandt

Mindfulnesstrainer en coach

OVER MIJ

Mijn naam is Eveline Brandt (1968). Ik werk met hart en ziel als mindfulness- en compassietrainer in mijn eigen centrum voor Mindfulness Leiden, en ook als journalist voor o.a. Psychologie Magazine. Zie voor meer informatie en mijn CV: www.evelinebrandt.nl.

Vroeger heb ik fulltime in de journalistiek gewerkt, totdat ik inzag dat mijn (te) drukke bestaan ten koste ging van mijn gezondheid en mijn geluk. In 2010 ben ik mij gaan omscholen door de opleiding tot mindfulnesstrainer te volgen. In de jaren daarna heb ik mij regelmatig bijgeschoold, onder meer als compassietrainer.

Inmiddels heb ik al ruim 800 cursisten mogen begeleiden. Mindfulness heeft mijzelf veel handvatten gegeven om beter te zien en te voelen wat goed voor mij is – en daarnaar te handelen. Ik vind het heel boeiend om andere mensen kennis te laten maken met mindfulness, en als trainer te mogen zien wat dit voor hún leven kan betekenen. Het woord 'missie' is wat modieus, maar stiekem is dit wel mijn missie. En tot mijn vreugde kan ik die ook nog op een andere manier vormgeven: door in journalistieke artikelen, boekvorm en podcast volop te schrijven en spreken over het mooie mindfulness. 

Contact opnemen

Gerrit Doustraat 4

2311 XP Leiden

e.brandt@xs4all.nl

BTW: NL001904612B17

 

KvK: 27344372

Privacyverklaring (wet AVG)

Centrum voor Mindfulness Leiden

  • Facebook

© 2020 Centrum voor mindfulness Leiden