Eveline Brandt

Mindfulnesstrainer en coach

OVER MIJ

Mijn naam is Eveline Brandt (1968). Ik werk met hart en ziel als mindfulness- en compassietrainer in mijn eigen centrum voor Mindfulness Leiden, en daarnaast als schrijver en journalist voor o.a. Psychologie Magazine. Onderaan deze pagina vind je een link naar mijn CV, en ook kun je meer lezen over mij op evelinebrandt.nl.

Vroeger heb ik fulltime in de journalistiek gewerkt, totdat ik inzag dat mijn te drukke bestaan ten koste ging van mijn gezondheid en mijn geluk. In 2010 ben de opleiding tot mindfulnesstrainer gaan volgen; in de jaren daarna heb ik mij regelmatig bijgeschoold, o.a. tot compassietrainer.

Inmiddels heb ik al zo'n 800 cursisten mogen begeleiden. Mindfulness heeft mijzelf veel handvatten gegeven om beter te zien en te voelen wat goed voor mij is – en daarnaar te handelen. Ik vind het heel boeiend om andere mensen kennis te laten maken met mindfulness, en als trainer te mogen zien wat dit voor hún leven kan betekenen. Het woord 'missie' is wat modieus, maar stiekem is dit wel mijn missie. En tot mijn vreugde kan ik die ook nog op een andere manier vormgeven: door in journalistieke artikelen, boeken en podcast volop te schrijven en spreken over het mooie mindfulness. 

Eveline.jpg