Eveline Brandt

Mindfulnesstrainer en coach

OVER MIJ

Mijn naam is Eveline Brandt (1968). Ik werk met hart en ziel als mindfulness- en compassietrainer in mijn eigen centrum voor Mindfulness Leiden, en als coach. Daarnaast ben ik schrijver en journalist over mindfulness. Onderaan deze pagina vind je een link naar mijn CV, en ook kun je meer lezen over mij op evelinebrandt.nl.

Vroeger heb ik fulltime in de journalistiek gewerkt, totdat ik inzag dat mijn te drukke bestaan ten koste ging van mijn gezondheid en mijn geluk. In 2010 ben de opleiding tot mindfulnesstrainer gaan volgen; daarna volgden nog aanvullende opleidingen tot compassietrainer en coach.

Inmiddels heb ik al zo'n 800 cursisten en coachings-cliënten mogen begeleiden. Mindfulness heeft mijzelf veel handvatten gegeven om beter te zien en te voelen wat goed voor mij is – en daarnaar te handelen. Ik vind het heel boeiend om als trainer en coach te zien wat dit voor andermans leven kan betekenen. Het woord 'missie' is wat modieus, maar stiekem is mensen hierbij helpen wel mijn missie. En tot mijn vreugde kan ik die ook nog op een andere manier vormgeven: door in journalistieke artikelen, boeken en podcast volop te schrijven en spreken over het mooie mindfulness. 

Eveline.jpg