Overig aanbod

Het Centrum voor Mindfulness Leiden heeft naast de cursussen nog meer aanbod op het gebied van mindfulness en meditatie. Zo kun je – ná het volgen van een mindfulnesscursus – hier terecht voor individuele begeleiding / mindful coaching.

Voor oud-cursisten zijn hier regelmatig meditatiebijeenkomsten. De eerstvolgende: woe 13-2, vanaf 19.30 u. Aanmelden of meer info opvragen kan per email.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van vervolgcursussen, terugkomavonden en yoga-/meditatiemiddagen? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat heb jij nog meer nodig om na je mindfulnesscursus het mediteren vast te houden? Samen met vier collega’s heb ik de krachten gebundeld; als collectief bieden wij je veel vervolgaanbod.

Op aanvraag: Workshop mindfulness van 1 dag(deel) om kennis te maken met mindfulness en/of yoga! Zo’n workshop kan plaatsvinden op locatie, óf in het sfeervolle Centrum voor Mindfulness Leiden. Ook als spreker over mindfulness ben ik in te huren. U kunt een aanvraag doen per email of kijk eens bij de Speakers Academy

Vanaf januari 2019, op maandagavond: Basiscursus Boeddhisme (Vol)

Meer mindfulness op de werkvloer? Kijk voor in-company trainingen bij collega Irene Pijnse van der Aa.

Meer lezen over mediteren? In 2017 verscheen mijn boek met Joost van den Heuvel Rijnders: Terug naar de markt – boeddhisme in het dagelijks leven.