Overig aanbod

Het Centrum voor Mindfulness Leiden heeft naast de cursussen nog meer aanbod op het gebied van mindfulness en meditatie. Zo kun je – ná het volgen van een mindfulnesscursus – een verkennende afspraak maken voor individuele begeleiding / mindful coaching.

Voor oud-cursisten zijn hier regelmatig meditatiebijeenkomsten. Een nieuwe serie van 5 ‘opfris-avonden’ start op don. 12-9. Daarna: don.10-10, 7-11, woe.11-12 en 8-1-2020  (vol).

Een ‘mini-retraite‘ op 19-1-2020 tussen 10 en 17 uur, met gezonde lunch, yin yoga, hatha yoga en diverse meditaties. Meld je aan per email!

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van vervolgcursussen, terugkomavonden en yoga-/meditatiemiddagen? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat heb jij nog meer nodig om je mindfulness-beoefening vast te houden? Samen met vier collega’s heb ik de krachten gebundeld; als collectief bieden wij je veel vervolgaanbod.

Op aanvraag: Workshop mindfulness van 1 dag(deel) om kennis te maken met mindfulness en/of yoga! Dit kan op locatie of in het sfeervolle Centrum voor Mindfulness Leiden. Ook als spreker over mindfulness ben ik in te huren. Doe een aanvraag per email of kijk bij de Speakers Academy.

Mooie vervolgtraining na een cursus mindfulness: Basiscursus Boeddhisme najaar 2019. Vanaf 9 september op acht maandagavonden (vol).

Mindfulness op de werkvloer? Kijk voor in-company trainingen bij Irene Pijnse van der Aa.

Meer lezen over mediteren? Onlangs verscheen de 3e druk van mijn boek met Joost van den Heuvel Rijnders: Terug naar de markt – boeddhisme in het dagelijks leven.  En beluister ook eens onze podcast over mindfulness en meditatie!