Overig aanbod

Het Centrum voor Mindfulness Leiden heeft naast de cursussen nog meer aanbod op het gebied van mindfulness en meditatie. Zo kun je – ná het volgen van een mindfulnesscursus – een verkennende afspraak maken voor individuele begeleiding / mindful coaching.

Voor oud-cursisten zijn hier regelmatig meditatiebijeenkomsten. De eerstvolgende: zondag 14-4 een mooie mindful middag met yoga en meditatie, tussen half 2 en half 6 (vol). En woensdagavond 29 mei een opfrisavond. Aanmelden of meer info opvragen kan per email.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van vervolgcursussen, terugkomavonden en yoga-/meditatiemiddagen? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat heb jij nog meer nodig om je mindfulness-beoefening vast te houden? Samen met vier collega’s heb ik de krachten gebundeld; als collectief bieden wij je veel vervolgaanbod.

Op aanvraag: Workshop mindfulness van 1 dag(deel) of avond om kennis te maken met mindfulness en/of yoga! Zo’n workshop kan plaatsvinden op locatie, of in het sfeervolle Centrum voor Mindfulness Leiden. Ook als spreker over mindfulness ben ik in te huren. U kunt een aanvraag doen per email of kijk eens bij de Speakers Academy

Vanaf januari 2019, op maandagavond: Basiscursus Boeddhisme (Vol – vanaf september 2019 een nieuwe cursus!)

Meer mindfulness op de werkvloer? Kijk voor in-company trainingen bij collega Irene Pijnse van der Aa.

Meer lezen over mediteren? Onlangs verscheen de 3e druk van mijn boek met Joost van den Heuvel Rijnders: Terug naar de markt – boeddhisme in het dagelijks leven.