Overig aanbod

Het Centrum voor Mindfulness Leiden heeft allerlei vervolgaanbod op het gebied van mindfulness en meditatie. Zo kun je – ná het volgen van een mindfulnesscursus – een verkennende afspraak maken voor individuele begeleiding / mindful coaching.

Voor oud-cursisten zijn hier regelmatig meditatiebijeenkomsten. De nieuwe serie van 5 ‘opfrisavonden’ start op 20-2. Dan: 19-3, 16-4, 14-5, 18-6. €70 ex BTW (vol).

Boeiend en verdiepend vervolg na een cursus mindfulness: Basiscursus Boeddhisme 2020 Vanaf 9 maart weer op acht maandagavonden. Dan: 23-3, 6-4, 20-4, 11-5, 25-5, 8-6, 22-6.

Een mooie mindful middag op 17 mei tussen half 2 en half 6, met meditaties, yoga, inspirerende tekst, thee, lekkers, fruit, €35. Meld je aan!

Wegens succes op 10 mei weer: Workshop Leven naar je waarden

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van vervolgcursussen, terugkomavonden en yoga-/meditatiemiddagen? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat heb jij nog meer nodig om je mindfulness-beoefening vast te houden? Samen met drie collega’s heb ik de krachten gebundeld; als collectief bieden wij je veel vervolgaanbod.

Op aanvraag: Workshop mindfulness om kennis te maken met mindfulness en/of yoga! Dit kan op locatie of in het sfeervolle Centrum voor Mindfulness Leiden. Ook als spreker over mindfulness ben ik in te huren. Doe een aanvraag per email of kijk bij de Speakers Academy.

Meer lezen over mediteren? Onlangs verscheen de 3e druk van mijn boek met Joost van den Heuvel Rijnders: Terug naar de markt – boeddhisme in het dagelijks leven.  En beluister ook eens onze podcast over mindfulness en meditatie!