jesse-echevarria-5dDtbNWPqao-unsplash.jpg

Meditatie-middagen en workshops

Voor wie

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd?
En wil je graag weer eens oefenen in een groep?
Laat je dan inspireren en voeden op een meditatiemiddag,
een terugkomavond of in een workshop!

(Mid)dagen

De eerstvolgende Mooie Mindful Middag zal plaatsvinden op 19 juni 2022. Wees welkom van half 2 tot half 6 voor een mindfulness-middag die veel inspiratie zal bieden voor je beoefening van mindfulness en meditatie. De locatie is prachtig, naast het Van der Werff park in Leiden. Incl.  theepauze met lekkers, fruit. Kosten €40. 

Op maat te maken: De workshop 'Leidinggeven met compassie'. Neem contact op voor overleg over de precieze invulling en duur, en lees hier de evaluatie van de vereniging voor vrouwelijke apothekers, 22 april 2022, van voorzitter Sonja Keizers: 'In drie woorden: anders dan anders! Op bijzondere wijze heeft Eveline voor ons een workshop verzorgd over Compassievol Leiderschap. Niet alleen door erover te vertellen maar vooral door het te doen. Heel knap zoals ze rust en ruimte creëert om haar boodschap over te brengen en aan te sluiten bij de groep. Je ondergaat als het ware de compassie. Daardoor blijft het niet alleen bij kennisoverdracht maar word je werkelijk uitgenodigd om tot diepere inzichten te komen. Een zaal van zo'n dertig no-nonsense apothekers hing aan haar lippen. Na afloop alleen maar positieve en vrolijke reacties. Topspreker!'

Workshops

De leukste manier om kennis te maken met ​mindfulness op de werkvloer! 'Kom eens uit je hoofdkantoor' - een inspirerende workshop van minimaal 1 uur tot maximaal 1 dagdeel. Voor jou en je collega's, om te leren uit het hoofd, het denken, piekeren en malen te komen.

'Leven naar je waarden'- een heel mooie middag om te onderzoeken wat jóuw waarden zijn (en niet die van je ouders, van onze cultuur, etc) en: hoe je daar meer naar kunt gaan leven. Nieuwe datum volgt binnenkort weer!

Avonden

Een inspirerende serie opfrisavonden of 're-mindfulness': vijf donderdagavonden om je mindfulnessbeoefening op te frissen, met in het kort de belangrijkste theorie uit de mindfulnesstraining en veel ruimte voor de fijnste oefeningen, voor interactie en voor al jouw vragen.

Van half acht tot kwart over negen / half tien, óm de week. Kosten €120 ex BTW.

Nieuwe serie start 8 september 2022, aanmelden kan via het Contact-formulier.

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.