top of page
pexels-tima-miroshnichenko-5928615.jpg

Meditatiemiddagen en -avonden

Voor wie

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd?
En wil je graag weer eens oefenen in een groep?
Laat je dan inspireren en voeden op een meditatiemiddag,
een terugkomavond of in een workshop!

(Mid)dagen

De eerstvolgende Mooie Mindful Middag zal plaatsvinden op  zondag 24 september 2023. Wees welkom van half 2 tot half 6 voor een mindfulness-middag die veel inspiratie zal bieden voor je beoefening van mindfulness en meditatie. De locatie is prachtig, Utrechtseveer 39, de kapel van Verbum Dei. Met allerlei afwisselende oefeningen, mooie gedichten en loopmeditatie buiten. Incl.  theepauze met lekkers, fruit. Kosten €45,-

Workshops

De leukste manier om kennis te maken met ​mindfulness op de werkvloer! 'Kom eens uit je hoofdkantoor' - een inspirerende workshop van minimaal 1 uur tot maximaal 1 dagdeel. Voor jou en je collega's, om te leren uit het hoofd, het denken, piekeren en malen te komen.

'Leven naar je waarden'- een heel mooie middag om te onderzoeken wat jóuw waarden zijn (en niet die van je ouders, van onze cultuur, etc) en: hoe je daar meer naar kunt gaan leven. Nieuwe datum volgt binnenkort weer!

Avonden

Een inspirerende serie opfrisavonden of 're-mindfulness': vijf dinsdagavonden om je mindfulnessbeoefening op te frissen!

Met in het kort de belangrijkste theorie uit de mindfulnesstraining en veel ruimte voor de fijnste oefeningen, voor interactie en voor al jouw vragen. Ingangsvoorwaarde: een eerder gevolgde mindfulnesscursus

Nieuwe serie start weer op dinsdag 19 september 2023!  Daarna WOENSDAG 4 okt, din 31 okt, din 14 november, din 28 november. Aanvang half acht, einde uiterlijk half 10. Kosten €180 ex BTW.

Trainer: Eveline Brandt

Locatie: Utrechtseveer 39,Leiden

pexels-tima-miroshnichenko-5928615_edited.jpg

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.    

bottom of page