Meditatie-middagen en workshops

Voor wie

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd?
En wil je graag weer eens oefenen in een groep?
Laat je dan inspireren en voeden op een meditatiemiddag,
een terugkomavond of in een workshop!

Middagen

De eerstvolgende Mooie Mindful Middag zal plaatsvinden op 23 januari 2022. Wees welkom van half 2 tot half 6 voor een mindfulness-middag in stilte. We doen diverse meditaties, yoga en loopmeditatie. Laat je inspireren door mooie teksten en een groep mensen om samen mee te oefenen. Halverwege een theepauze met lekkers en fruit. Kosten €40. 

Alle coronamaatregelen  worden  nauwkeurig nageleefd, de ruimte is groot en garandeert minstens 1,5 meter onderlinge afstand.

Workshops

De leukste manier om kennis te maken met ​mindfulness op de werkvloer! 'Kom eens uit je hoofdkantoor' - een inspirerende workshop van minimaal 1 uur tot maximaal 1 dagdeel. Voor jou en je collega's, om te leren uit het hoofd, het denken, piekeren en malen te komen. Zie

'Leven naar je waarden'- een heel mooie middag om te onderzoeken wat jóuw waarden zijn (en niet die van je ouders, van onze cultuur, etc) en: hoe je daar meer naar kunt gaan leven. Nieuwe datum volgt binnenkort weer!

Avonden

 Serie terugkomavonden of 're-mindfulness'! Vijf zondagavonden om je mindfulnessbeoefening op te frissen, met in het kort de belangrijkste theorie uit de mindfulnesstraining en veel ruimte voor de fijnste oefeningen plus interactie en vragen. Van half acht tot kwart over negen, niet iedere week maar óm de week. Kosten €130 ex BTW. Nieuwe serie start eind januari 2022,

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.