Mindfulness en
zelfcompassie

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd?
Ben je nu op zoek naar verdieping én
wil je meer mildheid ontwikkelen?
Volg dan de cursus Mindfulness & zelfcompassie!

Datum

De cursus Mindfulness & zelfcompassie beslaat acht donderdagavonden, óm de week. We starten om 19.15 uur en eindigen rond 21.45 uur. In september 2020 start weer een nieuwe groep; houd de agenda in de gaten!

Opzet

Veel cursisten vinden het jammer dat de mindfulnesstraining na acht weken stopt. Gelukkig is er de mogelijkheid om een vervolg- en verdiepingscursus te volgen! Mindfulness en zelfcompassie is toegankelijk voor iedereen die een mindfulnesscursus heeft gevolgd, bij mijzelf óf een andere trainer.

In deze cursus zullen we onze mindfulnessbeoefening verdiepen – waardoor we ons nog meer bewust worden van gedachten en patronen – én meer zelfcompassie ontwikkelen, waardoor we op een vriendelijker, minder veroordelende manier met onszelf omgaan. Mooie bijkomstigheid is dat wanneer we milder worden voor onszelf, we dat ook voor andere mensen worden…

Kosten

De kosten zijn 350 euro ex BTW (inclusief BTW wordt dit € 423,50) Hierin zijn inbegrepen: de acht bijeenkomsten, drie series audiobestanden als oefenmateriaal, een uitvoerige informatiemap en altijd de mogelijkheid tot persoonlijk of telefonisch overleg. Eventueel ook een voorgesprek: dit is facultatief voor mijn ex-cursisten mindfulness; heb je bij een andere trainer de mindfulnesscursus gedaan, dan wil ik graag een ontmoeting. Vooralsnog wordt deze cursus helaas niet vergoed door zorgverzekeraars.

‘Zelfcompassie nodigt je uit om je af te vragen: wat heb ik nu nodig?’

Uit het interview met Christopher Germer

Contact opnemen

Gerrit Doustraat 4

2311 XP Leiden

BTW: NL001904612B17

 

KvK: 27344372

Privacyverklaring (wet AVG)

Centrum voor Mindfulness Leiden

  • Facebook

© 2020 Centrum voor mindfulness Leiden