top of page

Mindfulness en
zelfcompassie

Voor wie

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd?
Ben je nu op zoek naar verdieping én
wil je meer mildheid ontwikkelen?
Volg dan de cursus Mindfulness & zelfcompassie!

Datum

De cursus Mindfulness & zelfcompassie beslaat acht donderdagavonden, óm de week. We starten om 19.15 uur en eindigen rond 21.30/40 uur.

De eerstvolgende startdatum is 26 januari 2023.

De cursusdata op een rij: 26-1, 9 en 23-2, 9 en 23-3, 6, 20 en 27-4

 

Locatie: Herengracht 18, Leiden

(VOL)

Opzet

De cursus 'Mindfulness en zelfcompassie' is toegankelijk voor iedereen die een mindfulnesstraining heeft gevolgd, bij Eveline Brandt óf een andere trainer.

In deze training zul je je mindfulnessbeoefening verdiepen,  waardoor je je nog meer bewust wordt van gedachten en patronen. Ook ga je meer zelfcompassie ontwikkelen, waardoor je op een vriendelijker, minder veroordelende manier met jezelf leert omgaan. Mooie bijkomstigheid is dat wanneer we milder worden voor onszelf, we dat ook voor anderen worden…!

Kosten

De kosten zijn 395 euro ex BTW. Hierin zijn inbegrepen: de acht bijeenkomsten, drie series audiobestanden als oefenmateriaal, een uitvoerige informatiemap en altijd de mogelijkheid tot tussentijds persoonlijk overleg. Eventueel ook een voorgesprek: als je bij een andere trainer de mindfulnesscursus hebt gevolgd, wil ik graag een ontmoeting.

Vooralsnog wordt deze cursus helaas niet vergoed door zorgverzekeraars.

‘Zelfcompassie nodigt je uit om je af te vragen: wat heb ik nu nodig?’

Uit het interview met Christopher Germer

Oriental graphic element

Reacties van deelnemers

,,Wat een waardevolle avonden. Ze sloten met de oefeningen, gesprekken en literatuur zo mooi aan op de keuzes die ik aan het maken ben. Een investering voor het leven! Dank daarvoor, en voor je lessen, je wijsheid, je compassie.”  

Jessy Korshuize

bottom of page