top of page

Partners

______________

In het Centrum voor Mindfulness Leiden wordt graag en geïnspireerd

samengewerkt door meerdere coaches, trainers en therapeuten:

pramod-tiwari-z_vI62eXyig-unsplash.jpg

Partners

LINK Fotografie - Sergio van der Pluijm.jpg
  • LinkedIn

Sergio van der Pluijm

Sergio van der Pluijm richtte in 2010 Bureau Bewezen Effect op en werkt sindsdien toegewijd als schrijver, trainer en coach om drie evidence-based methoden toegankelijk te maken: Motiverende gespreksvoering,Oplossingsgericht coachen en ACT. Over elke van deze methoden schreef hij een inspirerend en grondig handboek in de serie ‘Coachen 3.0’, waarvan al 10.000 exemplaren zijn verkocht. Samen met Eveline Brandt geeft Sergio de training 'Zelfcompassie voor coachende professionals'.

www.bewezeneffect.nl

Joost.jpg
  • LinkedIn

Joost van den Heuvel Rijnders

Joost van den Heuvel Rijnders verbleef ruim drie jaar in meditatiekloosters in Birma en Nepal. Sinds 2005 begeleidt Joost oa. Vipassana-retraites. Hij is mede-oprichter van het online meditatieplatform 30NOW en verbonden aan verschillende mindfulness-instituten in Nederland en België. Joost schreef samen met Eveline Brandt twee boeken: één over boeddhisme (‘Terug naar de markt’) en één over compassie (‘Terug naar het hart’). Hij is beschikbaar voor individuele (Zoom)sessies over meditatievragen, zingeving en andere begeleiding.

www.joost-meditatie.nl

P1180665_edited.jpg
  • LinkedIn

Yvonne Rietkerk

Yvonne Rietkerk is een ervaren GGZ-professional, mindfulnesstrainer (categorie 1, aangesloten bij de VMBN) en coach. Zij geeft o.a. trainingen in mindfulness, meditatie, communicatie, cognitieve gedragstherapie en ACT.  Zij werkt daarnaast als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij BuurtzorgT. 

Yvonne kan als geen ander mensen inspireren en begeleiden om lichter door het leven te gaan. Zij is verbonden aan het Centrum voor Mindfulness Leiden als categorie 1- mindfulnesstrainer, en is opgenomen in het SMR kwaliteitsregister.

 

 

DCDC67B4-EC6B-490B-8C99-43A628BF28A7.jpeg
  • LinkedIn

Kim Anne Stroink

Kim Anne Stroink is GZ psycholoog en is afgestudeerd als neuro- en kinder/jeugdpsycholoog aan de universiteit van Leiden. Kim biedt in Leiden aan jongeren en volwassenen zowel individuele- als systeemtherapie. Ze is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling (EMDR+NET), schematherapie en systemisch werk. Ook is zij opgeleid tot EFT relatietherapeut. Zij verwijst cliënten regelmatig door naar zelfcompassie- of mindfulnesstraining, en Eveline Brandt verwijst op haar beurt cliënten graag door naar Kim Anne.

www.annekim.nl

Dirk Wolbers (1).jpeg
  • LinkedIn

Dirk Wolbers

Dirk Wolbers is de oprichter van 30NOW, het unieke en innovatieve online meditatie-platform dat beoogt om meditatie voor iedereen toegankelijk te maken. Het biedt dagelijks live meditaties, lezingen, cursussen en online retraites vanuit verschillende stromingen, in samenwerking met ervaren begeleiders en sprekers. Dirk noemt Eveline Brandt 'een gewaardeerde begeleider' die regelmatig live meditaties verzorgt via 30NOW.nl/live en boeiende gesprekken voert in de 30NOW.nl/podcast, voor iedereen toegankelijk.

30NOW.nl

Marleen en de eend.JPG
  • LinkedIn

Marleen Abrahamse

Marleen Abrahamse is een ervaren en gecertificeerd coach. Zij is onder andere opgeleid tot stress & burn-out coach, trainer (mindfulness-, compassie- en bedrijfstrainer), intervisor en yogadocent. Zij heeft haar eigen coachpraktijk in Leiden en werkt daarnaast als bedrijfsmaatschappelijk werker en vertrouwenspersoon. De rode draad in haar activiteiten is dat zij mensen begeleidt om met ontspanning en vanuit hun eigen kracht door het leven te balanceren. Marleen is verbonden aan het Centrum voor Mindfulness Leiden als stress- en burnout coach en categorie 1- mindfulnesstrainer.


www.indekern.nl

bottom of page