top of page
pramod-tiwari-z_vI62eXyig-unsplash.jpg

Partners

______________

Het Centrum voor Mindfulness Leiden werkt graag en geïnspireerd

samen met collega’s zoals andere trainers en goede therapeuten.

Partners

LINK Fotografie - Sergio van der Pluijm.jpg

Sergio van der Pluijm

 • LinkedIn

Sergio van der Pluijm richtte in 2010 Bureau Bewezen Effect op en werkt  sindsdien toegewijd als schrijver, trainer en coach om drie evidence-based methoden toegankelijk te maken: Motiverende gespreksvoering,
Oplossingsgericht coachen en ACT. Over elke van deze methoden schreef hij een toegankelijk boek in de serie ‘Coachen 3.0’, waarvan al 10.000 exemplaren zijn verkocht. Samen met Eveline Brandt geeft Sergio de training Zelfcompassie voor coachende professionals.
www.bewezeneffect.nl

Joost.jpg

Joost van den Heuvel Rijnders

  Joost van den Heuvel Rijnders begon in 1995 met de beoefening van Vipassana (inzicht) meditatie. Hij deed vele retraites in Nederland en na zijn studie verbleef hij ruim drie jaar in meditatiekloosters in Birma en Nepal. Sinds 2005 begeleidt Joost retraites en studiebijeenkomsten. Hij is mede-oprichter van het online meditatieplatform 30NOW en verbonden aan verschillende mindfulness opleidingsinstituten in Nederland en België. Ook  geeft hij trainingen aan de Universiteit Twente. Joost schreef samen met Eveline Brandt twee boeken: één over boeddhisme (‘Terug naar de markt’) en één over compassie (‘Terug naar het hart’).


  www.joost-meditatie.nl

  IMG_1241 (1).heic

  Pieter Hoogland

   Pieter Hoogland is life-coach in Leiden. Hij biedt een-op-een coaching en workshops over Positieve Psychologie. Zijn expertise is cliënten helpen bij  levenskeuzes op het gebied van werk of carrière. Op die manier ontstaat meer balans, vervulling en zicht op de ‘eigen wijsheid’. Pieters deed verschillende opleidingen, zoals Sonnevelt, ICM en RINO en de opleiding Loopbaanprofessional bij BGL. Met Eveline Brandt deelt Pieter zijn grote enthousiasme voor de Positieve Psychologie.

   www.centrumpositievepsychologie.nl

   neline foto augustus 2021.jpeg

   Neline Kramer

   • LinkedIn

   Neline Kramer is afgestudeerd psycholoog aan de Leiden Universiteit en specialiseerde zich daarna tot therapeut in de GGZ (BIG registratie Psychotherapeut is verlopen per 2023). Als ervaren psycholoog, coach, trainer en gecertificeerd begeleider ‘Mindful Communiceren’ biedt zij individuele begeleiding/coaching, workshops, trainingen, intervisie en supervisie. Haar specialisme ligt op het gebied van (zelf-)compassie. Zij volgt in 2023 een opleiding tot Stress en Burn-out coach. Samen met Eveline Brandt geeft Neline de verdiepende cursus ‘Zelfcompassie APK’.

   www.nelinekramer.nl

   P1180665.JPG

   Yvonne Rietkerk

   • LinkedIn

   Yvonne Rietkerk is opgeleid tot HBO-verpleegkundige, mindfulnesstrainer categorie-1 en Acceptance & Commitment coach. Zij werkte tot 2020 in een grote GGZ-instelling. Ze gaf daar als trainer diverse cursussen zoals Mindfulness, Positief Leven, Voluit Leven, omgaan met huiselijk geweld en familieondersteuning. Yvonne volgt regelmatig nascholing, cursussen en retraites op gebied van mindfulness, meditatie, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Samen met Eveline Brandt geeft Yvonne mindfulnesstraining.

   foto website.jpeg

   Kim Anne Stroink

    Kim Anne Stroink is GZ psycholoog en is afgestudeerd als neuro- en kinder/jeugdpsycholoog aan de universiteit van Leiden. Kim biedt in Leiden aan jongeren en volwassenen zowel individuele- als systeemtherapie. Ze is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling (EMDR+NET), schematherapie en systemisch werk. Ook is zij opgeleid tot EFT relatietherapeut. Zij verwijst - wanneer dit behulpzaam is voor haar cliënten - regelmatig door naar zelfcompassie- of mindfulnesstraining.
     

    www.annekim.nl

    bottom of page