top of page

Mindfulnesstraining

Voor wie

Kun je vaak niet stoppen met rennen & vliegen?


Met piekeren & malen?


Heb je last van stressen of somberen?


Van wakker liggen & woelen?    

Datum

De eerstvolgende training start weer op woensdagavond 12 april 2023.

Alle overige cursusdata:  19 en 26 april, 3 mei NIET (schoolvakantie), 10, 17, 24 en 31 mei, slot op 7 juni, oefenmiddag 4 juni tussen half 2 en half 6.

 

Meld je vast aan!

Opzet

Met veel overtuiging en enthousiasme geef ik achtweekse mindfulness of ‘MBSR’-cursussen aan mensen uit Leiden, Voorschoten, Alphen, Katwijk, Den Haag, Noordwijk en omgeving. Zij hebben last van slaapproblemen of (hoog)gevoeligheid, hebben pijn- of stressklachten, zijn opgebrand geraakt, piekeren veel of willen ‘gewoon’ meer rust in hun leven brengen. De acht woensdagavonden starten om 19.15 uur en eindigen om 21.30/40 uur. Na de 7e bijeenkomst is er ook nog een oefenmiddag in het weekend.

Meer informatie?

Kosten

Kun je acht avonden plus één middag in het weekend vrijmaken? Ben je in staat om zo’n drie kwartier per dag thuis te oefenen? Meld je dan aan voor de training!

De kosten voor de acht avonden, de oefenmiddag, een uitvoerige informatiemap en vier audiobestanden zijn 495 euro inclusief BTW. Betaalt de werkgever, dan is dit 625 euro exclusief BTW. Ook een persoonlijk kennismakingsgesprek is inbegrepen.

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.    

Oriental graphic element

Reacties van deelnemers

“De rustige benadering, je uitleg, je vertrouwen, je liefdevolle werkwijze en vooral je humor hebben de cursus voor mij zeer prettig gemaakt. Ik heb geleerd om milder voor mezelf te zijn, meer pauzes te nemen en beter mijn grenzen aan te geven.”

A. Themen, vrouw, 40

bottom of page