top of page

Mindfulnesstraining

Voor wie

Kun je vaak niet stoppen met rennen & vliegen?


Met piekeren & malen?


Heb je last van stressen of somberen?


Van wakker liggen & woelen?    

Is Mindfulness Zweverig? Oordeel zelf!

Datum

De eerstvolgende training start weer op woensdagOCHTEND 13 september 2023.  Iedere week, behalve de herfstvakantie. De def. cursusdata volgen hier binnenkort.

Locatie: De prachtige, sfeervolle zaal aan de Kernstraat 2a, Leiden

Meld je vast aan!

Opzet

Met veel overtuiging en enthousiasme geef ik achtweekse mindfulness of ‘MBSR’-cursussen aan mensen uit Leiden, Voorschoten, Alphen, Katwijk, Den Haag, Noordwijk en omgeving. Zij hebben last van slaapproblemen of (hoog)gevoeligheid, hebben pijn- of stressklachten, zijn opgebrand geraakt, piekeren veel of willen ‘gewoon’ meer rust in hun leven brengen. De acht woensdagochtenden starten om 09.30 uur en eindigen om 12.00 uur. Na de 7e bijeenkomst is er ook nog een oefenmiddag in het weekend.

 Meer informatie? 

Kosten

Kun je acht ochtenden plus één middag in het weekend vrijmaken? Ben je in staat om zo’n drie kwartier per dag thuis te oefenen? Meld je dan aan!

De kosten voor de hele cursus, inclusief oefenmiddag, intakegesprek, een uitvoerige informatiemap en vier audiobestanden zijn 495 euro inclusief BTW. Betaalt de werkgever, dan is dit 625 euro exclusief BTW.

Veel zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van deze training! Check je polis.

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.    

Ontwerp zonder titel (7).png
Oriental graphic element

Reacties van deelnemers

“De rustige benadering, je uitleg, je vertrouwen, je liefdevolle werkwijze en vooral je humor hebben de cursus voor mij zeer prettig gemaakt. Ik heb geleerd om milder voor mezelf te zijn, meer pauzes te nemen en beter mijn grenzen aan te geven.”

A. Themen, vrouw, 40

bottom of page