GettyImages-520943015_edited.jpg

Mindfulness
workshops/trainingen 
op locatie

Lees hier meer over workshops en trainingen op locatie! Eveline Brandt heeft ook aanbod buiten haar eigen centrum voor mindfulness Leiden; komt graag naar uw kantoor, bedrijfsuitje of traint samen met collega's.

Workshop 'Kom eens uit je hoofdkantoor!'

De leukste manier om kennis te maken met ​mindfulness op de werkvloer! 'Kom eens uit je hoofdkantoor' - een inspirerende workshop van minimaal 1 uur tot maximaal 1 dagdeel. Voor jou en je collega's, om te leren uit het hoofd, het denken, piekeren en malen te komen.

Workshop 'Leiding geven met compassie'

'Leidinggeven met compassie': In oktober gaf ik deze mooie workshop weer, ditmaal voor De Baak in Noordwijk. Neem contact op voor overleg over de precieze invulling en gewenste duur!

Lees hier de evaluatie van de vereniging voor vrouwelijke apothekers,  april 2022, van voorzitter Sonja Keizers: 'In drie woorden: anders dan anders! Op bijzondere wijze heeft Eveline voor ons een workshop verzorgd over Compassievol Leiderschap. Niet alleen door erover te vertellen maar vooral door het te doen. Heel knap zoals ze rust en ruimte creëert om haar boodschap over te brengen en aan te sluiten bij de groep. Je ondergaat als het ware de compassie. Daardoor blijft het niet alleen bij kennisoverdracht maar word je werkelijk uitgenodigd om tot diepere inzichten te komen. Een zaal van zo'n dertig no-nonsense apothekers hing aan haar lippen. Na afloop alleen maar positieve en vrolijke reacties. Topspreker!'

Training met Sergio vd Pluijm

Zelfcompassie voor coaches

Ben jij kritischer op jezelf dan je zou willen? Liggen je lat en je verwachtingen soms wat hoger dan realistisch is? Heb je prachtige adviezen voor je coachée, maar vergeet je ze soms op jezelf toe te passen? Wees gerust: dit is volkomen normaal. Maar nog mooier is dat hier een ‘medicijn’ voor is. Dat medicijn heet zelfcompassie.

Ben je coach en kun je wel wat meer zelfcompassie gebruiken? Wil je dat  ontwikkelen, zodat je het daarna óók aan je coachingscliënten kunt overdragen? Meld je dan aan voor deze unieke, driedaagse training 'Zelfcompassie voor coachende professionals'! 

De training van najaar/winter 2022 is volgeboekt; houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe ronde, nieuwe kans!

pexels-juankrloss-fleitas-3411886.jpg

‘Zelfcompassie nodigt je uit om je af te vragen: wat heb ik nu nodig?’

Uit het interview met Christopher Germer