Voor wie

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd? En wil je nu stappen zetten waarbij je individuele begeleiding nodig hebt?
Maak een afspraak voor een coachgesprek!

Voor wie

Wanneer je een mindfulnesstraining hebt gevolgd, ga je je leven leiden met meer aandacht. Je wordt je bewuster: van de mooie én de moeilijke dingen in je leven. Het is daarom heel goed mogelijk dat je na afloop van een training behoefte hebt aan coaching. Misschien ben je je bewuster geworden van de stress in jouw leven, en wil je daar nog wat diepgaander naar kijken. Of je bent gaan inzien dat bepaald werk of een bepaalde relatie niet meer zo goed bij je past. Of je wilt samen onderzoeken hoe jij meer kunt gaan leven naar jouw waarden, dwz: wat echt belangrijk is voor jou om een vervullend leven te leiden.

Opzet

Geldt dit ook voor jou, of zijn er andere stappen die je wilt zetten? Wees dan zeer welkom om langs te komen in het Centrum voor Mindfulness Leiden voor coaching. De ingangsvoorwaarde hiervoor is een mindfulness- of MBSR-training, want als coach werk ik vooral – en met goede resultaten - vanuit de mindfulnesstheorie. We kijken bijvoorbeeld samen naar de stress in jouw leven, de obstakels die jij tegenkomt en de stappen die je wilt zetten. De Mindfulness is hierin zeer ondersteunend, en biedt talloze inzichten én oefeningen die ik in het coachingstraject voor jou persoonlijk op maat kan maken. Daarnaast gebruik ik veel van de inzichten en theorie uit de Zelfcompassie en uit de ACT (acceptance and commitment therapy).

Kosten

Een coachingstraject beslaat meestal vijf of zes sessies, maar één los gesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Een sessie van een uur kost 85 euro ex BTW. Audiobestanden om mee te oefenen of eventuele teksten die jou kunnen ondersteunen krijg je daar kosteloos bij.  

Neem contact op om vrijblijvend te onderzoeken wat ik als mindful coach voor jou kan betekenen!

Ook nu ben je van harte welkom, 2 meter afstand en alle andere coronamaatregelen kunnen hier makkelijk worden nageleefd.

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.