Voor wie

Heb je last van die piekerfabriek in je hoofd? Heb je last van pijn, van stress, van slaapproblemen of van moeilijke mensen in je omgeving? Daar valt (beter) mee te leven.... Maak een afspraak voor een coachgesprek!

Voor wie

Worstel je met stress in je leven?

Past je werk niet meer goed bij jouw wensen en bij jouw waarden?

Pieker je veel over een lastige relatie - en hoe die anders kan?

Heb je (fysieke of mentale) pijn en vind je het moeilijk om daarmee om te gaan?

Wees welkom voor coaching! Daarin zal allereerst volle aandacht zijn voor jou en jouw vragen. We zullen vervolgens samen onderzoeken wat jij nodig hebt om minder te piekeren, minder te worstelen, die ene stap te durven zetten - oftewel: wat jij nodig hebt om NU minder stress te ervaren en een bevredigender leven te leiden.

Opzet

Als coach werk ik vooral – en met goede resultaten - vanuit de mindfulnesstheorie. Deze biedt tal van inzichten en tools om samen te kunnen kijken naar de stress in jouw leven, de obstakels die jij tegenkomt en de stappen die je wilt zetten. De Mindfulness is hierin zeer ondersteunend, en bevat ook allerlei oefeningen die ik in het coachingstraject voor jou persoonlijk op maat kan maken. Daarnaast gebruik ik veel van de inzichten en theorie uit de Zelfcompassie en uit de ACT (acceptance and commitment therapy).

Kosten

Een coachingstraject beslaat meestal vijf of zes sessies, maar één los gesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Een sessie van een uur kost 85 euro ex BTW. Audiobestanden om mee te oefenen of eventuele teksten die jou kunnen ondersteunen krijg je daar kosteloos bij.  

Neem contact op om vrijblijvend te onderzoeken wat ik als coach voor jou kan betekenen!

Ook nu ben je van harte welkom, 1,5 meter afstand en alle andere coronamaatregelen kunnen hier makkelijk worden nageleefd.

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.