top of page

Stress/relaties-coach

Heb je last van die piekerfabriek in je hoofd? Is het telkens weer die ene relatie, of meerdere relaties, waarmee je worstelt, die je wakker houdt of stress bezorgt? Daarover kun je komen sparren en daarin kun je stappen zetten. Maak een afspraak voor een coachgesprek!

Stress / relatie-issues

RRelatieelat

 

 

Als ACT-coach sta ik voor je klaar (vanaf maart weer plek!) wanneer je aanloopt tegen (een van) de volgende problemen: 

- Je hebt last van pijn-, stress- of piekerklachten. Je vraagt je af waar de uitknop van je denken zit. En hoe je uit je 'hoofdkantoor' kunt komen met al dat malen en piekeren,  waardoor je wakker ligt, stress ervaart, somber kan worden... ACT-coaching is hierbij zeer effectief! 

 

- Je ervaart relatieproblemen: met je ouders of je kinderen, of vrienden, geliefde(n), collega's, etc.  Samen onderzoeken we de obstakels die jij tegenkomt in die moeilijke relatie en de stappen die je kunt zetten. Misschien worstel jij vooral met de relatie met jezélf?

Acceptance and Commitment Training kan jou helpen bij het omgaan met je zorgelijke gedachten, het kan je leren je emoties beter te hanteren, en het is zeer behulpzaam bij het onderzoeken van jouw waarden: wat vind jij belangrijk om te doen, hoe wil jij zijn? Kortom: hoe krijg jij meer zin(geving) in je leven?

Ik ben aangesloten bij bureau Bewezen Effect, zie https://www.bewezeneffect.nl/eveline-brandt/

Zin in je leven!

Ik ben Eveline Brandt, geboren in 1968.

Ik werk met hart en ziel als ACT-coach en als trainer vanuit mijn eigen Centrum voor Mindfulness Leiden.
 

Na twee universitaire studies én twee burnouts in mijn vorige baan als journalist heb ik gekozen voor dit mooie werk. Ik volgde opleidingen tot mindfulness- en zelfcompassietrainer en tot ACT-coach. Die scholing heeft mij enorm veel gebracht maar mijn eigen worstelingen ook: ik weet uit ervaring waar wij het over hebben als we gaan kijken naar jouw stressklachten, je zoektocht naar zin(geving) in je leven of de pijn die je tegenkomt in relaties.
 

Waar ik voor sta? Met volle aandacht luisteren en met jou meedenken. Samen oefenen in het relativeren en loslaten van al die gedachten in je piekerfabriek. Je in alle veiligheid leren hoe je je gevoelens wat meer kunt toelaten en accepteren. En: in kaart brengen wat jouw 'waarden' zijn: wie wil jij zijn, wat wil jij écht doen? Hoe krijg je zodoende meer zin in je leven?

Ik ben oprecht betrokken bij mijn coachcliënten en cursisten, met veel compassie, belangstelling en diepgang, en zeker ook met humor.
 

 
 

Investeer in jezelf

Een coachingstraject bestaat meestal uit zo'n acht sessies, maar één los gesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Een sessie van een uur kost 95 euro ex BTW voor particulieren. Betaalt de werkgever, dan is dit 135 euro ex BTW. Audiobestanden om mee te oefenen en  teksten die jou kunnen ondersteunen krijg je daar kosteloos bij.  

 

Neem contact op om samen te onderzoeken wat ik als coach voor jou kan betekenen!

In het Centrum voor mindfulness Leiden heb ik een mooie ruimte waar we in alle rust kunnen spreken, oefenen en ervaring kunnen opdoen in nieuw gedrag. De sessies kunnen eventueel ook via Zoom worden gehouden.

Lees eens wat blogs op deze site en krijg zo een voorproefje van wat coaching ook voor jou kan betekenen! Bijvoorbeeld de blog 'Een gevaarlijke gaslucht', 'Loslaten' en 'Humor als medicijn': mijn interview met ACT-expert Gijs Jansen.

It's time to ACT!

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.    

bottom of page