Stress/relaties-coach

Heb je last van die piekerfabriek in je hoofd? Is het telkens weer die ene relatie, of meerdere relaties, waarmee je worstelt, die je wakker houdt of stress bezorgt? Daarover kun je komen sparren en daarin kun je stappen zetten. Maak een afspraak voor een coachgesprek!

Voor wie

Relaties kunnen een bron van vreugde zijn... en van stress. Worstel jij met een bepaalde relatie in je leven? Die met je partner, of met een kind? De relatie met een collega of leidinggevende, met een vriend(in) of familielid? Werkt het niet meer zo goed, schuurt het vaak, vreet het energie, zou je het graag anders willen?

 

Als coach ben ik gespecialiseerd in stress, én in relatie-stress. Ik ben geen relatietherapeut, ik werk met jou alleen. In onze sessies zal er eerst volop aandacht zijn voor jouw vraag. We zullen vervolgens onderzoeken wat jij nodig hebt om in deze moeilijke relatie(s) stappen te zetten, wensen te uiten en bovenal: minder stress en meer vreugde te gaan ervaren.

 

Relaties-coach

Als coach werk ik veel met mensen die pijn- of stressklachten ervaren, en ik ben goed thuis in relatieproblemen: tussen ouders en kinderen, vrienden, geliefden, collega's, etc.  Wees welkom om samen te kijken naar de obstakels die jij tegenkomt in een moeilijke relatie en de stappen die je wilt zetten. Misschien worstel jij wel vooral met de relatie met jezélf?

De Mindfulness-stressreductie zal ons  ondersteunen, en biedt ook oefeningen die ik in het coachingstraject voor jou op maat kan maken. Daarnaast gebruik ik veel inzichten uit de Zelfcompassie en uit de ACT (acceptance and commitment training). ACT zal ons o.a. helpen bij het onderzoeken van jouw waarden: wat vind jij écht belangrijk in jouw leven? Welke waarden staan voor jou voorop in de omgang met anderen en met jezelf? Hoe kun je daar meer naar gaan leven?

Kosten

Een coachingstraject beslaat meestal zes of zeven sessies, maar één los gesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Een sessie van een uur kost 90 euro ex BTW. Audiobestanden om mee te oefenen en  teksten die jou kunnen ondersteunen krijg je daar kosteloos bij.  

Neem contact op om vrijblijvend te onderzoeken wat ik als coach voor jouw stressprobleem of voor jouw relatie-vraag / -vragen kan betekenen!

In het centrum voor mindfulness Leiden heb ik een heerlijke ruimte waar we in alle rust kunnen spreken, oefenen en ervaring kunnen opdoen in nieuw gedrag. De sessies kunnen eventueel ook via Zoom worden gehouden.

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.