top of page

Stress/relaties-coach

Heb je last van die piekerfabriek in je hoofd? Is het telkens weer die ene relatie, of meerdere relaties, waarmee je worstelt, die je wakker houdt of stress bezorgt? Daarover kun je komen sparren en daarin kun je stappen zetten. Maak een afspraak voor een coachgesprek!

Voor wie

RRelatieelat

 

 

Relaties kunnen een bron van vreugde zijn – en van stress….  Worstel jij met een bepaalde relatie in je leven? Die met je partner, een kind, een collega of leidinggevende, een vriend(in) of familielid? Schuurt het vaak, vreet het energie, zou je het anders willen?

Wees welkom!

 

Als ACT-coach ben ik gespecialiseerd in stress (werk/privé), én in relatiestress. Ik ben geen relatietherapeut, ik werk met jou alleen. We gebruiken de beste inzichten en oefeningen uit de mindfulness en uit de ACT. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om in deze moeilijke situatie of relatie(s) stappen te zetten, wensen te uiten, of anderszins minder stress en meer vreugde te gaan ervaren.

Relaties-coach

Als ACT-coach werk ik veel met mensen die pijn-, stress- of burn-outklachten ervaren, én ik ben goed thuis in relatieproblemen: tussen ouders en kinderen, vrienden, geliefden, collega's, etc.  Wees welkom om samen te kijken naar de obstakels die jij tegenkomt in een moeilijke relatie en de stappen die je wilt zetten. Misschien worstel jij  vooral met de relatie met jezélf?

De Mindfulness-stressreductie zal ons  ondersteunen, en biedt ook oefeningen die ik in het coachingstraject voor jou op maat kan maken. Daarnaast gebruik ik veel inzichten uit de Zelfcompassie en uit de Acceptance and Commitment training. ACT zal ons o.a. helpen bij het omgaan met al die zorgelijke gedachten en bij het onderzoeken van jouw waarden: wat vind jij écht belangrijk in jouw leven? En hoe kun je meer naar die waarden gaan leven?

Kosten

Een coachingstraject beslaat meestal zo'n acht sessies, maar één los gesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Een sessie van een uur kost 95 euro ex BTW. Audiobestanden om mee te oefenen en  teksten die jou kunnen ondersteunen krijg je daar kosteloos bij.  

 

Neem contact op om vrijblijvend te onderzoeken wat ik als coach voor jouw stressprobleem of voor jouw relatie-vraag / -vragen kan betekenen!

In het centrum voor mindfulness Leiden heb ik een mooie ruimte waar we in alle rust kunnen spreken, oefenen en ervaring kunnen opdoen in nieuw gedrag. De sessies kunnen eventueel ook via Zoom worden gehouden.

Lees op deze website eens mijn blog over Loslaten, of over Een gevaarlijke gaslucht! En krijg een voorproefje van hoe coaching kan werken.

Stilstaan bij jouw leven:

wat jij wilt en voelt;

wat goed en gezond is voor jóu.    

bottom of page