top of page

Eveline Brandt

Mindfulnesstrainer en coach

Word je dol van al dat denken, piekeren, plannen? Zoek je naar rust in je hoofd, in je lijf, in je leven? Heb je last van stress?

 

Mindfulness kan je helpen! Nieuwe cursus vanaf 12-04.


Het Centrum voor Mindfulness Leiden wordt geleid door Eveline Brandt, mindfulnesstrainer en ACT-coach, en schrijver van twee boeken over mindfulness. Ze begeleidde honderden cursisten en staat telkens weer te popelen om het mooie mindfulness over te dragen. Deze praktische training kan íedereen - van student tot oudere - helpen om te gaan met o.a. stressklachten, piekeren en malen, boosheid of pijn.

Kom langs en onderzoek samen met Eveline of jij een mindfulness- of vervolgcursus wilt volgen, of dat individuele coaching beter bij jou aansluit.

portret staand (1).jpg

Wat ik in het centrum voor mindfulness Leiden aanbied:

Mindfulness

(= cursus MBSR)

Basiscursus 

Boeddhisme

1 op 1 

Coaching

'Remindfulness' en workshops

Cursus

Zelfcompassie

"Mindfulness gaat over liefde en het leven liefhebben. Wanneer je deze liefde cultiveert, geeft die je helderheid en compassie voor het leven."

  ,,Ik heb bij Eveline de mindfulness-, de zelfcompassietraining en enkele coachingssessies gevolgd. Woorden die bij mij opkomen als ik aan haar begeleiding denk: toewijding, betrokkenheid, diepgang, bevlogenheid, rust, humor! Ze nam bij aanvang ruim de tijd voor de intake, dat gaf vertrouwen. Bij Eveline was ik in goede handen!”

- Elsa

 “De acht weken vlogen voorbij. Ik heb geen moment getwijfeld, keek er elke week naar uit. Aanrader voor alle mensen in deze gekke wereld! Misschien zie je onze kinderen ook nog wel eens komen…”   

- Arie Berkhey

 ,,Veel van je wijze lessen breng ik in de praktijk en ik merk dat ik eigenlijk de hele dag door op verscheidene momenten mindful ben. Bijzonder om ineens de wind, de zon en emoties goed te kunnen voelen. Ik kan echt zeggen dat ik beter voor mezelf zorg. Ik ben je dan ook enorm dankbaar voor alles wat je me hebt meegegeven in de cursus.”

- Juul

In de media

eveline-brandt-met-paul-witteman.jpg

Hoofdgast in
‘Witteman ontdekt: het geluk’

bottom of page