• Eveline Brandt

Relax – nothing is under control

Welkom op deze blog! Een plek waarop ik graag twee dingen samenbreng die mij dierbaar zijn: mindfulness en schrijven. Ik zal hier dus schrijven over meditatie en mindfulness, over leven met aandacht, over mijn trainingen, de worstelingen van cursisten, mijn eigen worstelingen, de kleine inzichten die soms gloren, de grote woorden die mij soms raken en die ik graag hier citeer. Voor wie er maar wat aan heeft, of aan kan ontlenen. Zoals bovenstaand citaat, dat mij doet glimlachen. Natuurlijk is niets onder controle. Dus relax. En ga maar even zitten, een half uurtje ofzo, met aandacht voor jezelf, voor je adem.

En als je wilt reageren, of op wilt schrijven wat dat mooie moeilijke meditatieproces jou brengt – of kost – dan ben je van harte welkom om te mailen naar e.brandt@xs4all.nl

Contact opnemen

Gerrit Doustraat 4

2311 XP Leiden

BTW: NL001904612B17

 

KvK: 27344372

Privacyverklaring (wet AVG)

Centrum voor Mindfulness Leiden

  • Facebook

© 2020 Centrum voor mindfulness Leiden