top of page
Search

Relax – nothing is under control

Welkom op deze blog! Een plek waarop ik graag twee dingen samenbreng die mij dierbaar zijn: mindfulness en schrijven. Ik zal hier dus schrijven over meditatie en mindfulness, over leven met aandacht, over mijn trainingen, de worstelingen van cursisten, mijn eigen worstelingen, de kleine inzichten die soms gloren, de grote woorden die mij soms raken en die ik graag hier citeer. Voor wie er maar wat aan heeft, of aan kan ontlenen. Zoals bovenstaand citaat, dat mij doet glimlachen. Natuurlijk is niets onder controle. Dus relax. En ga maar even zitten, een half uurtje ofzo, met aandacht voor jezelf, voor je adem.

En als je wilt reageren, of op wilt schrijven wat dat mooie moeilijke meditatieproces jou brengt – of kost – dan ben je van harte welkom om te mailen naar e.brandt@xs4all.nl

10 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


Image by KAL VISUALS

Klaar met piekeren en verdoven?

Rust in je hoofdkantoor

Wij geven trainingen in mindfulness en meditatie voor beginners, en verdiepingscursussen in boeddhisme en zelfcompassie. Bekijk het actuele aanbod voor meer rust en meer zin in je leven!

bottom of page